NHC op tv

Vanavond kan u het Natuurhulpcentrum op twee verschillende zenders zien.

Zo offerde onze huisbioloog Frederik zijn vakantie op om samen met 'Dieren in Nesten' doorheen Europa te trekken op zoek naar de Big 5: de 5 indrukwekkendste dieren van het continent. De twee biologen trekken van oost naar west terwijl Chris Dusauchoit Europa van noord naar zuid doorkruist. Hun spannende avonturen kan u vanavond zien om 20u10 op Eén.

Het Natuurhulpcentrum is eveneens te gast in het VTM programma 'Wild van Dieren'. In de aflevering vanavond gaan vogelexpert Geert en onze medewerker Dries op zoek naar de geheimzinnige visdiefjes. Wat voor vogels zijn dit, welke eisen stellen ze aan hun biotoop, zijn ze bedreigd en vooral... hoe kunnen we ze helpen! Geert en Dries besluiten om samen drijvende nestvlotjes te plaatsen op een grindplas. Of de vlotjes het gewenste effect hebben kan je vanavond bekijken om 19u50 op VTM.

Album 'NHC op teevee'

NHC op tv

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..