NHC wordt ambassadeur van Engels Logistics

Vandaag mochten we naar de firma Engels Logistics in Beringen om een cheque in ontvangst te nemen...

De firma Engels Logistics in Beringen maakt onder andere kunststof bakken in alle maten en vormen die het Natuurhulpcentrum al jaren gebruikt voor onder andere het vervoeren van onze zieke dieren, maar ook voor het overwinteren van onze egels en nog veel meer.

Tijdens de Openbedrijvendag van Engels Logistics op 1 oktober werd er een cafetaria opgericht waar bezoekers een drankje en een stukje gebak konden nuttigen. De opbrengst hiervan werd geschonken aan een goed doel, het Natuurhulpcentrum!

Vandaag mochten we een cheque van 2500 euro van Engels Logistics in ontvangst nemen, waarvoor het Natuurhulpcentrum kunststof bakken, tonnen, enz kan kopen.

Verder werd het Natuurhulpcentrum als ambassadeur van Engels Logistics gekozen in hun verdere opmars naar duurzaam beleid.

Graag willen we Engels Logistics en zijn medewerkers van harte bedanken voor hun steun!

NHC wordt ambassadeur van Engels Logistics

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..