Nieuw aapje...

Sinds kort verblijft er een nieuw capucijnaapje in het Natuurhulpcentrum. Het diertje werd achtergelaten na een verhuis.

Sinds deze week verblijft Sloeber in het Natuurhulpcentrum. Sloeber is een capucijnaapje van ongeveer 10 jaar oud, dat samen met nog een andere aap bij een koppel uit Hulshout verbleef. Eén aapje was "lief", het andere "kwaad". Toen het koppel ging scheiden en daarna verhuizen werd het "lieve" aapje meegenomen, en het andere, Sloeber, bleef achter. Ze kreeg nog maar erg weinig te eten, en werd uiteindelijk door een dierenasiel opgehaald en overgebracht naar het Natuurhulpcentrum.

Sloeber verblijft nu nog een tijdje in onze quarantaineruimte. Ze is al getest op TBC, en de uitkomst was gelukkig in orde. Momenteel wordt het bloed onderzocht door een laboratorium, en als ook dit in orde is mag het aapje naar een grotere kooi, en gaan we proberen ze samen te voegen met enkele andere apen.

Nieuw aapje...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..