Nieuw gebouw officieel geopend...

Vanmorgen werd ons nieuwe dierencomplex officieel geopend door Vlaams Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts.

Onder een stralend zonnetje werd ons nieuwe dierencomplex officieel ingehuldigd. De speeches van Minister Weyts, Burgemeester Spreeuwers, Herman Verwimp van Mathieu Gijbels en Sil Janssen werden vakkundig aan mekaar gepraat door moderator Chris Dusauchoit. De dames van Bellydance 4 Life zorgden voor een artistiek intermezzo en ons huisorkest 'The Edge' zorgde voor sfeervolle livemuziek.

Met veel trots werd ons splinternieuwe gebouw aan de genodigden voorgesteld. Afgelopen weken werd er hard gewerkt om de laatste details van het gebouw af te werken. Zo werden de twee dierenkeukens geplaatst en afgewerkt, werden de ruimtes voor intensieve zorgen voorzien van meubilair en werden de laatste kooien ingericht voor onze dieren.

Het nieuwe gebouw zit vol moderne technologie: LED verlichting, touchscreen in de dierenkeuken, een houtvergassingsketel en gemakkelijk te onderhouden muren en vloeren in beton of trespa.

Deze opening was bovendien een prima gelegenheid om de vele sponsors in de bloemetjes te zetten en hun van harte te danken voor de steun. In de namiddag stonden onze deuren open voor het grote publiek want ook onze leden en sympathisanten hebben ons nieuwbouwproject mee ondersteund. Er kwamen 800 nieuwsgierigen een kijkje nemen naar het meest moderne en professionele dierencomplex in België.

We blikken tevreden terug op de opening van een prachtig dierencomplex waarin we komende jaren weer duizenden gekwetste wilde dieren kunnen verwennen...

" "2012"

Nieuw gebouw officieel geopend...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..