Educatieve 2D steenmarteranimaties

12 april 2020

Educatieve 2D steenmarteranimaties

Steenmarters, ze zorgen voor nogal wat beroering in Vlaanderen. Hoewel het nuttige (en daarom beschermde) dieren zijn, zorgen ze soms hier en daar voor overlast op zolder, in je wagen of bij de kippen. Al jaar en dag is het Natuurhulpcentrum hét kenniscentrum als het gaat over de steenmarterproblematiek. We waren de eerste in Vlaanderen die verschillende anti-marterproducten onderwierpen aan een praktijktest en sinds jaar en dag verkopen we met succes verschillende spray's, geluidstoestellen en schokapparaten.

Voor al uw steenmartervragen kon u al op onze website terecht, maar om het geheel nog toegankelijker en overzichtelijker te maken, kregen we  hulp van reclamebureau en productiehuis Medialife in Hasselt. Zij waren zo vriendelijk om onze steenmarterinfo gratis om te zetten in prachtige 2D-animaties. De filmpjes zijn, eveneens gratis, ingesproken met de stem van Geert Palmaerts (ex TVL-nieuwslezer en reporter).

We hopen hiermee nog meer mensen te bereiken om zodoende een diervriendelijke oplossing te bieden bij eventuele marterproblemen... 

 


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!