Educatieve 2D steenmarteranimaties

Steenmarters, ze zorgen voor nogal wat beroering in Vlaanderen. Hoewel het nuttige (en daarom beschermde) dieren zijn, zorgen ze soms hier en daar voor overlast op zolder, in je wagen of bij de kippen. Al jaar en dag is het Natuurhulpcentrum hét kenniscentrum als het gaat over de steenmarterproblematiek. We waren de eerste in Vlaanderen die verschillende anti-marterproducten onderwierpen aan een praktijktest en sinds jaar en dag verkopen we met succes verschillende spray's, geluidstoestellen en schokapparaten.

Voor al uw steenmartervragen kon u al op onze website terecht, maar om het geheel nog toegankelijker en overzichtelijker te maken, kregen we  hulp van reclamebureau en productiehuis Medialife in Hasselt. Zij waren zo vriendelijk om onze steenmarterinfo gratis om te zetten in prachtige 2D-animaties. De filmpjes zijn, eveneens gratis, ingesproken met de stem van Geert Palmaerts (ex TVL-nieuwslezer en reporter).

We hopen hiermee nog meer mensen te bereiken om zodoende een diervriendelijke oplossing te bieden bij eventuele marterproblemen... 

 

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..