Nieuwe afleveringen ""Dieren in Nesten""...

Zaterdagavond starten nieuwe afleveringen van het populaire één-programma "Dieren in Nesten".

Na enkele weken van herhalingen is het eindelijk zover: gloednieuwe afleveringen van het populaire één-programma "Dieren in Nesten"!

Al bijna 10 jaar is het Natuurhulpcentrum een vaste waarde in dit leuke én informatieve programma, waar altijd met veel respect voor dieren wordt omgegaan.
Ook in dit nieuwe seizoen heeft de filmploeg van "Dieren in Nesten" ons weer gevolgd tijdens diverse vangacties en activiteiten in het Natuurhulpcentrum. De eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat al direct van start met het ophalen van Tengo en Ginger, de twee tijgers die momenteel nog altijd in het Natuurhulpcentrum verblijven na jarenlang als circusartiest te hebben opgetreden.

In dit nieuwe seizoen trekt Chris Dusauchoit weer naar Zuid-Afrika, geeft hij tips om je eigen omgeving natuurvriendelijk te maken en worden 10 chimpansees gevolgd bij Stichting Aap, één van onze vaste partners bij de herplaatsing van exoten.

Kijk hieronder al naar een voorsmaakje...

Vanaf nu zaterdag 5 maart, om 20u10 op één.
Meer info:
http://www.facebook.com/DierenInNesten
http://www.een.be/programmas/dieren-nesten

Nieuwe afleveringen "Dieren in Nesten"...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..