Nieuwe afleveringen van Dieren in Nesten...

Na enkele weken van herhalingen is het zaterdag 8 maart weer eindelijk zover! Nieuwe afleveringen van Dieren in Nesten! Dit populaire programma houdt al 6 jaar lang duizenden dierenliefhebbers voor de buis.

Dit zevende seizoen wordt zo mogelijk nog spectaculairder en informatiever dan de voorgaande. Chris Dusauchoit trekt als vliegende reporter in binnen-en buitenland op pad om op zoek te gaan naar allerlei sterke verhalen. Zo gaat hij beren fotograferen in Finland, of schapen scheren bij één van de laatst overgebleven herders in Vlaanderen.

In de rubriek Dierennieuws maken we kennis met nieuwsfeiten over dieren die de voorbije jaren het nieuws haalden, zoals de Waaslandwolf of de ontsnapte gorilla Bokito.

Het programma wordt dus grondig gerestyled, maar het Natuurhulpcentrum blijft nog altijd één van de vaste topics! Maak kennis met de wilde dieren die verzorgd en terug vrijgelaten worden, en de exotische dieren waarvoor we een nieuwe thuis zoeken!

Tijdens de eerste uitzending, op zaterdag 8 maart om 20.10u, kan je kennismaken met Elvie, één van onze zorgmoeders, die tijdens het drukke seizoen dagelijks paraat staat om jonge diertjes op tijd en stond hun melk te geven.

Indien je na de uitzending ook geïnteresseerd bent om net als Elvie zorgmoeder te worden, kan je ons altijd mailen op info@natuurhulpcentrum.be.
 

Nieuwe afleveringen van Dieren in Nesten...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..