Nieuwe baasjes gezocht...

Momenteel verblijven in het Natuurhulpcentrum enkele dieren die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Geïnteresseerden kunnen altijd met ons contact opnemen via 089/854906.

Hoewel het Natuurhulpcentrum in hoofdzaak wilde dieren en exoten opvangt, zitten sommige kooien altijd vol met tamme huisdieren. Voor deze dieren zijn we altijd op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Onze nieuwste gasten zijn 2 piepjonge hangbuikzwijntjes. Deze liepen rond in natuurgebied De Maten in Genk, en kwamen naar enkele wandelaars toegelopen die de dieren konden vangen. Wij zijn ze dan gaan ophalen, maar hopen ze niet te lang bij ons te moeten houden. Daarom zijn we op zoek naar een nieuw baasje, die een hart heeft voor dieren én die beseft dat kleine hangbuikzwijntjes hard kunnen groeien...

Begin deze week moesten we naar Tongeren. De politie had daar een dwerggeit gevangen die op straat rondliep, en zocht naar een oplossing. Ook voor dit dier zijn we nu op zoek naar een nieuw baasje.

Ben je geïnteresseerd, dan kan je altijd iets laten weten op het nummer 089/854906.

Naast deze dieren hebben we heel vaak tamme konijnen, cavia's, fretten, kippen, eenden, ganzen,... Als je hierin geïnteresseerd bent, kan je een mailtje sturen naar info@natuurhulpcentrum.be . In dit mailtje vermeld je welke dieren je eventueel wil adopteren. Je komt dan op onze adoptantenlijst terecht, en indien we dergelijke dieren hebben nemen we contact op.

Album 'Te adopteren dieren'

Deze tamme dieren kunnen allen geadopteerd worden. Geïnteresseerd? Contacteer ons dan op het nummer 089/854906

Nieuwe baasjes gezocht...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..