Nieuwe thuis gezocht...

Verleden week stonden er mensen uit Bocholt aan de deur met een jong zwijntje. Ze hadden het hulpeloze diertje gevonden en wisten er geen raad mee.

Aangezien de vinders tevergeefs alle buren al hadden gecontacteerd met de vraag of ze geen klein zwijntje kwijt waren, besloten we het diertje tijdelijk onderdak te bieden. Het jong diertje heeft ondertussen de harten van al onze medewerkers gestolen en werd tot 'Piggy' gedoopt.

Piggy verblijft momenteel nog binnen in een grote lekker warme bak en wordt geregeld geknuffeld en verwend door de verzorgers. Het jonge biggetje staat 's morgens al kwispelend op zijn eerste maaltijd te wachten. Aangezien het Natuurhulpcentrum dergelijke dieren niet blijvend kan opvangen, zoeken we momenteel een nieuwe thuis voor Piggy.

Wie dit dier een goede nieuwe thuis kan bieden mag zich melden op ons secretariaat tel: 089/85.49.06 of info@natuurhulpcentrum.be.

Nieuwe thuis gezocht...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..