Nieuwe thuis gezocht...

De vakantieperiode breekt weer aan en heel wat mensen vertrekken naar het buitenland op vakantie. Een huisdier kan meestal niet mee op reis en is daardoor vaak een last waar men vanaf wil.

Zo kwamen er afgelopen dagen heel wat tamme konijnen binnen in ons centrum. Een aantal dieren werden afgestaan maar er werden ook tamme konijnen gedumpt in een bos te Gruitrode. De plaatselijke boswachter wist ze gelukkig te vangen en bracht ze naar het Natuurhulpcentrum.

We huisvesten momenteel meer dan 20 konijnen die op zoek zijn naar een nieuw baasje. Heb jij een hart voor dieren, ook als de vakantieperiode aanbreekt en wil je een van onze konijnen een tweede kans geven, neem dan snel contact op met ons secretariaat: tel. 089/854906.

Nieuwe thuis gezocht...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..