Nieuwe trailcam in de aanbieding!

20 mei 2015

Nieuwe trailcam in de aanbieding!

Sinds kort hebben we een nieuwe Trailcam in de aanbieding.

Trailcams zijn, onder andere dankzij programma's als "Dieren in Nesten", tegenwoordig erg in trek bij natuurliefhebbers die eens willen zien welke dieren er 's nachts (of overdag) allemaal rondlopen in de tuin of in natuurgebieden. Trailcams detecteren bewegende warmte, dus een mens of dier, en na de detectie maken ze een foto of wordt er gefilmd, zowel overdag als 's nachts.

Al een hele tijd verkopen we deze toestellen, maar geregeld vroegen mensen ons of er geen trailcams bestaan die de beelden via mail of mms doorsturen. Het heeft lang geduurd vooraleer er een degelijk toestel op de markt was dat ook in België goed te gebruiken is, maar sinds kort hebben we een toestel in de aanbieding, de Minox DTC 1000.

Dit toestel, geleverd met SD-kaart en batterijen, zendt de gemaakte beelden via MMS en/of email door, zodat je onmiddellijk kan zien wat er op dat moment voor de camera verschijnt. Er kunnen ook dagoverzichten verzonden worden, en het is zelfs mogelijk om via sms de camera aan of uit te zetten of bepaalde instellingen te veranderen.

De camera kost 475 euro en is te verkrijgen in onze Natuurhulpcentrum-winkel. Bij interesse best wel even op voorhand telefonisch contact opnemen (089/854906), zodat we kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is die het toestel kent en de nodige uitleg kan verschaffen.

Nieuwe trailcam in de aanbieding!


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!