Nieuwe vleugel vordert goed...

De nieuwe vleugel die het Natuurhulpcentrum uitbouwt ten behoeve van exotische dieren vordert erg goed. Zelf zijn we net klaar met het uitgraven van de riolering, het aansluiten van de waterleiding, het trekken van electriciteitskabels,...

Nu de bezetter bijna klaar is, geeft het gebouw al een mooie afgewerkte indruk. Momenteel werken de mensen van Maatwerk uit Maasmechelen aan de montage van onze 'super'kooien. Deze extra stevige constructies moeten het centrum in staat stellen om vrijwel elk (gevaarlijk) exotisch dier veilig te kunnen huisvesten. Rondom het traliewerk komt er ook nog een speciale veranda. Deze zorgt voor een optimale veiligheid voor dierenverzorgers en bezoekers. Bovendien kunnen de dieren dan ook tijdens koudere en nattere dagen in hun buitenverblijven vertoeven. Als alles goed gaat kunnen we U tijdens onze opendeurdagen met trots onze nieuwe vleugel voorstellen.

OPENDEURDAGEN: 5 en 12 september!

Nieuwe vleugel vordert goed...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..