Nieuws uit Afrika...

Tijdens een vakantie in Zuid-Afrika brachten enkele vrijwilligers van het Natuurhulpcentrum een bezoekje aan Simba, Ringo en Goliath, de 3 leeuwtjes die vorig jaar in het Natuurhulpcentrum werden opgevangen.

Iedereen kent nog wel Simba, Ringo en Goliath, de drie leeuwenwelpen die in november 2007 door het Natuurhulpcentrum werden opgevangen. De leeuwtjes kwamen uit een circus waar ze verwaarloosd werden, en in een veel te kleine vuile trailer werden gehuisvest.

Na een verblijf van enkele maanden in een splinternieuwe leeuwenkooi mochten ze in februari 2008 vertrekken naar Zuid-Afrika. In het Drakenstein Lion-Park, dicht bij Cape Town, kregen ze een reuzegroot omheind terrein tot hun beschikking in hun natuurlijk leefgebied.

Enkele vrijwilligers van het Natuurhulpcentrum trokken enkele weken geleden voor een vakantie naar Zuid-Afrika. Tijdens hun vakantie konden ze een tussenstop maken in het Lion-Park om eens te gaan kijken hoe onze leeuwtjes het stellen.

En we hebben enkel goed nieuws te melden. De drie welpjes zijn uitgegroeid tot echte pubers en stellen het geweldig goed. In het filmpje kan je zelf zien hoe ze het maken in Afrika.

Ook konden onze medewerkers een blik werpen op het toekomstige verblijf van onze leeuw Brutus, maar daarover vertellen we later nog wel meer...

Nieuws uit Afrika...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..