Officiële opening nieuw gebouw!

Met heel veel trots willen we alle dierenvrienden uitnodigen op de officiële opening van ons nieuw gebouw!

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar na een aantal maanden heel hard werken door onze technische dienst en enkele bedrijven met een enorm groot hart voor dieren, én dankzij de steun van heel veel sympathisanten mogen we met trots melden dat ons nieuw gebouw klaar voor gebruik is!

De eerste dieren hebben hun intrek zelfs al mogen nemen, en egels, papegaaien, roofvogels, apen en zangvogels bezetten al een aantal kooien.

Het enige dat we nog moeten doen is het gebouw officieel openen, en dit gaat gebeuren op vrijdag 1 mei!

Ben Weyts, Vlaams minister van Dierenwelzijn, komt hiervoor zelfs naar Opglabbeek.

Omdat we graag ons nieuw gebouw én de dieren die er al verblijven willen laten zien, nodigen we iedereen uit om vrijdag tussen 12u en 17u ook een kijkje te komen nemen. Inschrijven is wel noodzakelijk, want om files te vermijden beperken we het aantal inschrijvingen tot 1.000. Wees er dus snel bij!


Inschrijven gaat enkel via onze penningmeester: jos.blokken@telenet.be. Een mailtje met het aantal personen is voldoende. Je kan het nieuw gebouw én de rest van het Natuurhulpcentrum bezoeken onder begeleiding van een ervaren gids.

Officiële opening nieuw gebouw!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..