Onze nieuwbouw, een update...

18 februari 2015

Onze nieuwbouw, een update...

Een update over de huidige stand van zaken van onze nieuwbouw...

Zoals eerder al te lezen was, is de ruwbouw van onze nieuwbouw zo goed als volledig klaar, en zijn we al druk bezig met de binnenwerken. De laatste hand wordt ondertussen gelegd aan de verwarming door Vandebosch-Sanitair uit Genk, de firma Gerard Crommen heeft voor licht en elektriciteit gezorgd en de firma Gijbels heeft met Trespa-platen de kooi-indeling op de benedenverdieping afgewerkt.


Maar ook onze eigen technische dienst is continu in de weer met schroeven, planken, buizen en platen. Zo zijn we ondertussen bezig met het maken van een aantal Intensive-Care-kooien op wielen om de indeling van de nieuwe Intensive Care naar de behoeftes van het moment aan te passen. Op de bovenverdieping worden tussenwanden gemaakt, spleten tussen de welfsels worden opgevoegd, en in een natuurgebied werden op vraag van de beheerders enkele grote bomen omgezaagd, die we heel goed kunnen gebruiken voor de inrichting van de twee grote apenkooien in de nieuwbouw. Nu de tralies nog niet geplaatst zijn, kunnen we de bomen makkelijker in de kooien plaatsen.

Langzaam maar zeker begint onze nieuwbouw er als een dierenziekenhuis uit te zien. Er is echter nog veel werk, maar dankzij de hulp van de bedrijven, organisaties en personen die ons steunen zijn we er zeker van dat alles vlot blijft verder lopen.

Tussen de bouwwerken door zijn er natuurlijk ook nog altijd heel wat dieren te verzorgen, én zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van onze Boomplantactie. Tuinliefhebbers die bomen, bloemen of struiken willen bestellen tegen een gunstig tarief, kunnen nog altijd terecht op onze Boomplantactie-website www.boomplantactie.be .

Album 'Binnenwerk nieuwbouw'

Onze nieuwbouw, een update...


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!