Ook tweede opendeurdag een succes...

Vandaag mochten we terugblikken op een meer dan geslaagde tweede opendeurdag!

Met de resultaten van onze eerste opendeurdag waren we al heel blij, maar de opendeurdag van gisteren overtrof al onze verwachtingen. Maar liefst 5960 bezoekers kwamen een kijkje nemen achter de schermen van het Natuurhulpcentrum, en onze medewerkers mochten niet minder dan 593 nieuwe leden inschrijven! 

We willen dan ook iedereen héél hartelijk danken voor de steun. Dankzij jullie kan het Natuurhulpcentrum blijven groeien en het toenemend aantal opgevangen patiënten de nodige zorgen toedienen. Dierenvrienden die de eerste twee opendeurdagen hebben moeten missen, kunnen nog altijd terecht op onze derde en laatste opendeurdag op zondag 18 september!

Ondanks de drukke dag gisteren stonden ook vandaag onze medewerkers weer paraat. Zo moesten we in Dilsen-Stokkem een ontsnapt damhert gaan vangen, en werden ook weer heel wat dieren binnengebracht. Speciaalste gasten van vandaag waren een wespendief en een smelleken, beide zeldzame roofvogels. De wespendief had een oogkwetsuur, het smelleken werd slachtoffer van het verkeer en hield er een vleugelkwetsuur aan over. Momenteel verblijven de vogels in onze Intensive Care-afdeling, en als alles meezit zijn ze nu zondag ook te bewonderen op de derde opendeurdag!

Ook tweede opendeurdag een succes...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..