Op zoek naar een nieuw baasje...

Momenteel verblijven in het Natuurhulpcentrum heel wat dieren die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar.

Geregeld krijgen we in het Natuurhulpcentrum echte huisdieren binnen die ofwel ontsnapt zijn, ofwel komen van mensen die er niet meer voor konden of wilden zorgen.
 
Zo verblijven er op dit moment een tiental fretten en dwergkonijnen in het Natuurhulpcentrum. We zijn daarom op zoek naar dierenvrienden die hen een nieuwe goede thuis willen geven. Onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar mensen die al ervaring hebben met deze dieren, of mensen die goed weten waaraan ze beginnen, en die beseffen dat ze jarenlang liefde, aandacht en verzorging moeten geven aan deze diertjes.

Ben je geïnteresseerd, dan kan je ons altijd contacteren op het nummer 089/854906.

Album 'Te adopteren dieren 03/05/2011'

In het Natuurhulpcentrum verblijven altijd wel enkele dieren die op zoek zijn naar een baasje. Het gaan dan over echte huisdieren, zoals dwergkonijnen, cavia's, fretten, kippen, eenden,...
Ben je geïnteresseerd, dan kan je ons altijd contacteren op het nummer 089/854906.

Op zoek naar een nieuw baasje...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..