OPENDEURDAGEN

Momenteel heerst er een grote drukte op het Natuurhulpcentrum. Niet alleen met de dieren is het nog steeds druk, ook met de voorbereidingen van onze opendeurdagen zijn onze medewerkers in de weer.

Komende twee zondagen zet het Natuurhulpcentrum de deuren open voor het grote publiek. Iedereen kan dan een unieke blik werpen achter de schermen van ons opvangcentrum. Van het operatiekwartier tot de vliegkooien en van de muizenkwekerij tot de tijgerkooien, alles is te bezichtigen.

Allerlei inheemse dieren zijn momenteel nog aanwezig: bos-, rans-, kerk-, sneeuw- en steenuilen, buizerden, toren- en boomvalken, een wespendief, kraanvogel, zwarte ooievaar, egels, eekhoorns, vossen, marters, reeën, allerlei zangvogels, duiven, kraaiachtigen,... Ook de exotische dieren zijn goed vertegenwoordigd: berberapen, witoorpenseelaapjes, een roodhandtamarin, twee tijgers, diverse slangen en hagedissen, papegaaien, neusberen, een wasbeer,...

De poorten gaan open vanaf 10u30 en sluiten om 18u30. U hebt dus ruim de tijd om het Natuurhulpcentrum te verkennen én om na te genieten op ons gezellig terras met live-muziek. Om de grote drukte te vermijden raden we iedereen aan om ofwel in de voormiddag ofwel pas na 16u op bezoek te komen. Zo kan u zonder al te veel files door ons centrum wandelen.

De Animotovideo hieronder geeft een goed beeld van wat er allemaal te zien gaat zijn...

OPENDEURDAGEN

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..