Opendeurdagen op komst...

Vertel het verder... onze opendeurdagen staan weer voor de deur. Op zondag 4, 11 en 18 september zetten we onze deuren weer open voor het publiek. Een niet te missen evenement voor iedere dieren- en natuurliefhebber...

En er zal weer heel wat te zien en te beleven zijn. In de eerste plaats vangt het Natuurhulpcentrum zieke of hulpbehoevende inheemse dieren op en onze bezoekers zullen dan ook getrakteerd worden op heel wat zoogdieren (eekhoorns, egels, reeën, vossen) en diverse soorten uilen en dagroofvogels.

Maar minstens zo spectaculair zijn de exotische dieren die onze kooien bevolken. 2 leeuwen, 3 sneeuwluipaarden, een poolwolf, wasberen, papegaaien, slangen, een bijtschildpad,... kortom een bonte verzameling uitheemse dieren die tijdelijk onderdak krijgen in het Natuurhulpcentrum.

Naast heel wat dieren kan u tijdens onze open dagen ook genieten van ons gezellig terras met live muziek, een frietje of broodje gezond nuttigen, snuisteren doorheen onze winkel en nestkastenstand of je kans wagen met onze tombola. Bovendien is onze prachtige kalender 2017 verkrijgbaar, sla je slag want op = op...

WAT? Opendeurdagen

WANNEER? zondag 4, 11 en 18 september

HOELAAT? tussen 10u30 en 18u30

INKOM? Gratis maar u mag altijd lid worden :-)

Opendeurdagen op komst...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..