Opendeurdagen waren fantastisch!

Gisterenavond om 18u30 sloten we de deuren van de laatste van drie opendeurdagen.

En we mogen het gerust hardop zeggen, alle drie waren ze fantastisch! De weergoden waren ons heel gunstig gezind en gisteren stopte het zelfs met regenen op het moment dat we de poorten open deden. Heel de dag was het zonnig, en iets na het einde van de opendeurdag begon het opnieuw te regenen...

Na het optellen van alle balansen schrokken we er zelf een beetje van. In totaal 17.375 bezoekers namen een kijkje achter de schermen van het Natuurhulpcentrum gedurende de drie dagen, een absoluut record. Hiervan mochten we ongeveer 10%, iets meer dan 1.600 dierenvrienden, verwelkomen als nieuw lid, ook dat is een nieuw record!

We zijn natuurlijk erg blij dat zoveel mensen het Natuurhulpcentrum steunen. Het is ook net dankzij deze mensen dat we duizenden dieren, elk jaar meer en meer, kunnen helpen, verzorgen en terug vrijlaten in de natuur. We willen daarom ook iedereen hartelijk danken voor het bezoek!

Daarnaast mogen we zeker enkele andere instanties niet vergeten hartelijk te bedanken met name de Stadswachten, de politie en de gemeente Opglabbeek. De Tievishoeve verdient onze welgemeende dank voor het lekkere ijs en het ter beschikking stellen van de parking. Ook Van Cranenbroek, Maasland en onze sponsor Industrievloeren Jos Eerdekens hielpen ons om al onze bezoekers te ontvangen. En de opendeurdagen zouden zeker geen succes geweest zijn zonder de hulp van onze vrijwilligers en medewerkers.

Hopelijk tot volgend jaar!

Opendeurdagen waren fantastisch!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..