Opleidingscursus nieuwe vrijwilligers...

Het Natuurhulpcentrum is steeds op zoek naar nieuwe, gemotiveerde medewerkers die de handen uit de mouwen willen steken voor onze zieke en gekwetste dieren.

Daarom organiseren we elke zomervakantie een opleidingsweek voor nieuwe vrijwilligers. Die zal dit jaar doorgaan van maandag 2 tot vrijdag 6 juli, telkens van 14u-17u30.

De eerste dag wordt er uitgebreid kennis gemaakt met het centrum, de dieren en de vaste medewerkers. Er wordt duidelijk uitgelegd wat we allemaal van onze nieuwe medewerkers verwachten.

De volgende cursusdagen zal er afgewisseld worden tussen theorie- en praktijklessen. Zo leren we de nieuwelingen hoe we tewerk gaan op de spoedafdeling, leren ze dierenvoedsel klaarmaken bij de binnenkooien, leggen we uit hoe een interventie verloopt maar er wordt ook gewerkt rond de telefoon opnemen of mensen ontvangen.

Alle medewerkers dienen deze cursus te doorlopen. Zo heeft iedereen een stevige basiskennis. Door in een groep te starten, gaat iedereen zich ook veel sneller thuis voelen op het Natuurhulpcentrum.

Heb je een hart voor dieren, wil je de handen uit de mouwen steken, heb je veel vrije tijd en ben je min. 17 jaar oud?

Kom dan MAANDAG 2 JULI om 14u naar het Natuurhulpcentrum. Kostprijs: 10 euro.
WE VERWACHTEN JE...
 

Opleidingscursus nieuwe vrijwilligers...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..