Opleidingsweek 2004: 19-23 juli

Elk begin van de grote vakantie organiseert het Natuurhulpcentrum een opleidingsweek voor jongeren die vrijwilliger willen worden in ons centrum. Ben je ouder dan 17, heb je een hart voor dieren, ben je sportief en hou je van uitdagingen? Schrijf je dan snel in...

Gedurende de opleidingsweek leer je zoveel mogelijk over het Natuurhulpcentrum en over de werking, het gebruik van de accommodatie, over hoe we de dieren voederen, hoe we ze vangen, welke problemen we kunnen tegenkomen enz. Zo leren we ondermeer omgaan met de couveuses en met de jonge diertjes, we leren jonge vogels voederen, we leren kajakken om zo zieke of gekwetste vogels van het water te vangen, we leren netten zetten om reeën te vangen en nog veel meer.

Het is de bedoeling dat de deelnemers na die opleidingsweek nog een tijdje stage lopen in het centrum om dan als volwaardige medewerkers regelmatig te kunnen komen helpen in ons centrum en bij activiteiten.

Opleidingsweek 2004: 19-23 juli

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..