Oproep: Help ons de kaap van 10.000 leden te bereiken!

Het Natuurhulpcentrum haalt zijn inkomsten voor een erg belangrijk deel uit de lidgelden. Op dit ogenblik kunnen we rekenen op de steun van zo'n 8400 leden, die we hiervoor natuurlijk van harte willen bedanken.
Maar we moeten vooruit durven kijken... Daarom hebben we de kaap van 10.000 leden als streefdoel vooropgesteld om het jaar te eindigen.
Geen makkelijke klus maar met uw hulp kan het lukken! Vraag eens rond in je omgeving of er mensen zijn die interesse hebben in onze werking en of ze lid willen worden voor slechts €5 per jaar. Ook zondag 5 & 12 september hopen we met onze opendeurdagen weer erg veel leden te maken.

We willen onze leden dan ook oproepen om vrienden en kennissen mee te vragen naar onze opendeurdagen en ze te overtuigen om eventueel lid te worden!
En wie weet halen we met uw steun en hulp 10.000 leden tegen het einde van het jaar! Alvast bedankt!

Oproep: Help ons de kaap van 10.000 leden te bereiken!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..