Pandaklas Perenboompje steunt met koekjesverkoop...

Vandaag waren 21 leerlingen van het 1ste en 2de leerjaar van het Perenboompje uit Peer op bezoek in ons centrum. Ze hadden een heel aangename verrassing voor ons bij: een cheque van maar liefst 228 euro.

De kids bakten in de klas lekkere koekjes en verkochten die van deur tot deur in Peer. Deze leuke actie bracht 228 euro op  voor een goed doel dat ze zelf mochten kiezen. Er werd gekozen om het Natuurhulpcentrum te steunen en daarmee ook de vele wilde dieren die jaarlijks onze zorgen nodig hebben.

Tijdens een leuke rondleiding kregen de leerlingen een goed beeld van het Natuurhulpcentrum en hoe er wordt gewerkt achter de schermen. In tegenstelling tot wat velen denken, ontvangt ons centrum jaarkijks amper 8% subsidies. 92% van onze inkomsten komt van lidgelden, steun, eigen activiteiten of... leuke acties van scholen.

Pandaklas Perenboompje steunt met koekjesverkoop...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..