Pony in het verkeer

Donderdagvoormiddag werd een Pony op de Weg naar Bree in Opglabbeek gevangen. Voor de veiligheid van mens en dier moest het diertje gevangen worden en sindsdien verblijft het bij ons in het Natuurhulpcentrum

Op 19/02 werd 's morgens een pony opgehaald, het dier was ergens ontsnapt en liep op de Weg naar Bree in Opglabbeek. Ten behoeve van de veiligheid van het verkeer en natuurlijk van het dier werd het gevangen en verblijft het momenteel hier in het Natuurhulpcentrum.

Het gebeurt helaas wel vaker dat paarden en pony's ontsnappen uit weiden of stallen. Dit kan gebeuren als de dieren in paniek raken of een poortje open blijft staan. Op welke manier dit dier ontsnapt is weten we niet. We zoeken echter wel naar de eigenaar. Dus herken je jouw dier of weet je vanwaar het komt laat dan gerust iets weten.

Pony in het verkeer

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..