Prettige feestdagen...


Het Natuurhulpcentrum wil via deze weg iedereen prettige feestdagen toewensen.

We willen al de mensen bedanken die ons het voorbije jaar steunden.

9500 leden telt het Natuurhulpcentrum op dit moment. Allemaal mensen die geloven in onze zaak en die hun hart voor dieren op de juiste plaats hebben zitten! Bedankt!

Natuurlijk willen wij ook onze talloze vrijwilligers bedanken die, weer of geen weer, feestdag of geen feestdag, warm of koud, steeds weer voor ons klaarstaan om het Natuurhulpcentrum draaiende te houden. Vrijwilligers waar we steevast op kunnen rekenen, die er staan als wij ze het hardst nodig hebben. Bedankt!

In 2004 bouwde het Natuurhulpcentrum er in één jaar tijd maar liefst een volledig nieuwe vleugel bij. Ook dit zou onmogelijk geweest zijn zonder de hulp van vele vaklieden die hun diensten zomaar even gratis aanboden. Bedankt!

Het zou eveneens een onmogelijke opdracht geweest zijn zonder onze talrijke sponsors. Zij staan ons financieel bij in deze moeilijke tijden. Bedankt!

Verder moet ik ook nog ons personeel bedanken. Tot lang na hun uren zijn zij dikwijls nog in de weer om een of ander hulpbehoevend wild dier te helpen.
Bedankt!

Al onze collega's uit andere opvangcentra, want ook zij kennen immers net als wij de klappen van de zweep. Ook zij ijveren dag en nacht voor het welzijn van duizenden wilde dieren in nood. Bedankt!

Dan rest mij enkel nog de mensen te bedanken die ik vergeten ben in dit lijstje, want in 28 jaar geschiedenis van het Natuurhulpcentrum vergeet je soms wel eens iemand. Ook zij zijn enorm bedankt!

Zoveel mensen, zoveel warmte, zoveel dierenliefde...
Zo kunnen we er nog wel een jaartje tegenaan!
Bedankt!

Zalig Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Prettige feestdagen...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..