Prettige kerst...

24 december 2009

Prettige kerst...

We willen graag al onze medewerkers, leden en sympathisanten een zalig kerstfeest toewensen... Dankzij jullie steun kan het Natuurhulpcentrum dag in dag uit zieke en gewonde wilde dieren de beste verzorging bieden.

Ook tijdens de feestdagen kunnen wilde dieren in nood op onze hulp rekenen want het Natuurhulpcentrum is elke dag van het jaar geopend van 9u tot 22u. Dankzij ons flexibel personeel en de vele enthousiaste vrijwilligers slagen we erin ook tijdens de eindejaarsfeesten ons centrum open te houden.

Door de aanhoudende vrieskou zijn er een aantal dieren naar een knusse binnenkooi verhuisd, maar anderen kunnen perfect tegen deze temperaturen. Zo spelen onze berberapen, dankzij hun warme wintervacht, heel graag in de sneeuw en ook Ginger, de in beslag genomen tijger, vindt de sneeuw en koude geen enkel probleem. Maar als het te koud wordt kunnen deze dieren uiteraard hun toevlucht zoeken in een warm nachthok.

In de natuur hebben heel wat dieren het in deze periode extra moeilijk om voedsel te vinden. We vragen dan ook om tijdens deze kerstperiode niet alleen een cadeautje voor familie en vrienden te kopen, maar ook eens aan de wilde dieren te denken. Vooral onze tuinvogels kan u helpen met enkele mezenbollen en wat zadenmengeling. Allerlei wintervoeding, voederhuisjes en zelfs een eekhoornvoederpakket is verkrijgbaar in onze groene winkel.

Onze tip: serveer met kerstmis niet alleen binnen, maar ook in uw tuin, een feestmaal...

PRETTIG KERSTFEEST...

Prettige kerst...


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!