Protestactie vossenbejaging - wie komt mee?

We roepen iedereen op om met ons mee te komen naar de protestactie van vrijdag 27 januari op het Martelarenplein in Brussel!

Naar aanleiding van de onbegrijpelijke beslissing van minister Schauvliege om de jacht op vossen uit te breiden en de vos eigenlijk vogelvrij te verklaren, roepen we iedereen op om met ons mee te komen naar de protestactie op vrijdag 27 januari om 9u op het Martelarenplein in Brussel.

 
  • Ben jij ook verontwaardigd over de beslissing die de Vlaamse regering nam inzake de extra mogelijkheden om vossen het jaar rond te bejagen?

  • Wil jij vermijden dat er binnen een straal van 500 meter rond ieder Vlaams kippenhok gejaagd kan worden?

  • Vind jij ook dat de vrijheid van onze wilde fauna en de rust in de natuur belangrijker is dan de twijfelachtige ‘hobby’ van enkelen?

Uit diverse polls en commentaren in de media blijkt zeer duidelijk dat het grote publiek absoluut niet opgezet is met nóg meer jagers tussen de huizen en nóg meer zinloos dierenleed.

Daarom hopen we dat zoveel mogelijk mensen hun ongenoegen duidelijk willen laten blijken tijdens de actie voor de ambtswoning van de Vlaamse minister-president Kris Peeters

Wij nemen de trein in Genk Station om 7u10, en komen in Brussel-Centraal aan om 8u45. Vandaar is het nog even wandelen tot het Martelarenplein.

Protestactie vossenbejaging - wie komt mee?

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..