Simba maakt het goed...

Nieuws uit het Lion Park in Zuid-Afrika! Simba onze beroemde leeuw zit al een poosje in Afrika en hij maakt het uitstekend.

Onze kleine poes is nu nóg indrukwekkender als ooit tevoren en blaakt van gezondheid. Elke Vanheirzele wist deze prachtige foto's te maken van onze Simba en mailde ze door naar ons centrum, waarvoor dank! Hij heeft zich volledig aangepast aan het warme klimaat en aan zijn nieuwe omgeving. Momenteel verblijft hij in een grote ren samen met enkele vrouwtjes, maar de bedoeling is dat hij op termijn kan verhuizen naar een gebied van zo'n slordige 1000 ha waar hij samen met enkele vrouwtjes- en mannetjesleeuwen zijn oude dag tegenmoet kan gaan.

Niets dan goeds dus en dat maakt ons natuurlijk erg gelukkig. Als we meer nieuws ontvangen van Simba dan leest U het hier op onze website.

Alvast tot dan!

Simba maakt het goed...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..