Snuisterweekend!

25 november 2013

Snuisterweekend!

Dit weekend organiseren we een groot Snuisterweekend in het Natuurhulpcentrum!

Het lijkt momenteel wel alsof we verdrinken in de boeken, hier in het Natuurhulpcentrum. Duizenden en duizenden boeken worden al gedurende twee weken gesorteerd door onze medewerkers. Ondertussen hebben we al een bibliotheek die kan tippen aan de gemiddelde gemeentelijke bibliotheek, en dan zijn we nog niet begonnen aan de boeken die nog opgestapeld liggen in onze kelder...

Alle soorten boeken zijn we tegengekomen: splinternieuwe boeken, boeken van meer dan 100 jaar oud, strips, boeken over koken, dieren, religie, filosofie, geschiedenis,... Kortom, er bestaat geen onderwerp waarover we geen boeken aan te bieden hebben! Heel onze garage wordt dan weer ingepalmd door romans.

Net als vorig jaar worden de boeken ook nu weer aangeboden aan spotprijzen.

Nieuw dit jaar is dat we naast de boekenbeurs ook een grote kerstbeurs houden: tweedehands kerstbomen, kerstballen, stalletjes,... Alles om heel het huis en de tuin onder te dompelen in een echte kerstsfeer!

Iedereen is van harte welkom op ons Snuisterweekend dat nu zaterdag 30 november en zondag 1 december doorgaat in het Natuurhulpcentrum, telkens van 14u-17u.

Hopelijk tot dan!

Snuisterweekend!


Wil je dit artikel delen?

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!