Snuisterweekend!

Dit weekend organiseren we een groot Snuisterweekend in het Natuurhulpcentrum!

Het lijkt momenteel wel alsof we verdrinken in de boeken, hier in het Natuurhulpcentrum. Duizenden en duizenden boeken worden al gedurende twee weken gesorteerd door onze medewerkers. Ondertussen hebben we al een bibliotheek die kan tippen aan de gemiddelde gemeentelijke bibliotheek, en dan zijn we nog niet begonnen aan de boeken die nog opgestapeld liggen in onze kelder...

Alle soorten boeken zijn we tegengekomen: splinternieuwe boeken, boeken van meer dan 100 jaar oud, strips, boeken over koken, dieren, religie, filosofie, geschiedenis,... Kortom, er bestaat geen onderwerp waarover we geen boeken aan te bieden hebben! Heel onze garage wordt dan weer ingepalmd door romans.

Net als vorig jaar worden de boeken ook nu weer aangeboden aan spotprijzen.

Nieuw dit jaar is dat we naast de boekenbeurs ook een grote kerstbeurs houden: tweedehands kerstbomen, kerstballen, stalletjes,... Alles om heel het huis en de tuin onder te dompelen in een echte kerstsfeer!

Iedereen is van harte welkom op ons Snuisterweekend dat nu zaterdag 30 november en zondag 1 december doorgaat in het Natuurhulpcentrum, telkens van 14u-17u.

Hopelijk tot dan!

Snuisterweekend!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..