Sonja en Maggie verliefd...

Sonja en Maggie, onze twee leeuwinnen die in Zuid-Afrika verblijven, zijn tot over hun oren verliefd...

Dit heugelijke nieuws kregen van onze vrienden van de Born Free Foundation. Sonja en Maggie kwamen bij ons terecht nadat ze gered werden uit een Duits circus. Het tweetal werd begin dit jaar overgebracht naar Zuid-Afrika. Daar worden ze levenslang vertroeteld in het Big Cat Sanctuary van Born Free, middenin het prachtige Shamwari reservaat.

De twee dames kregen enkele weken geleden ook nog het gezelschap van Jerry, een knappe mannetjesleeuw. Jerry verbleef in hetzelfde opvangcentrum en werd door Born Free gered uit een zoo in Roemenië. Hij werd voorzichtig voorgesteld aan de twee dames door hem in een afgesloten gedeelte van hun ren te huisvesten. Op die manier konden ze elkaar enkel zien en ruiken.

Aangezien de signalen tussen dames en heer positief waren, kon een eerste fysieke kennismaking tussen hen niet uitblijven. In eerste instantie was Sonja nog wat verlegen, maar voor Maggie was het meteen liefde op het eerste gezicht. Ondertussen is Jerry erin geslaagd een passionele relatie te onderhouden met beide dames. Er wordt immers heel wat geknuffeld en gesekst met hun drieën.

De expliciete beelden zullen we jullie onthouden :-) we hebben gekozen voor een mooie foto van een groepsknuffel tussen Jerry en zijn dames...

Sonja en Maggie verliefd...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..