Spaghetti-avond!!

9 februari 2015

Spaghetti-avond!!

Zaterdag 21 februari is iedereen welkom op onze jaarlijkse spaghetti-avond!

Vaak denken mensen dat wij hier in het Natuurhulpcentrum de hele dag niets anders doen dan dieren verzorgen... maar dat is helaas niet zo. Dieren verzorgen kost geld, erg veel geld, zeker als je ook nog eens wil uitbreiden en allerhande kooien wil vernieuwen.

Daarom zijn we ook vrijwel dagelijks bezig met het organiseren van van alles en nog wat om centen in het bakje te krijgen. Ik zeg altijd dat we voor geld 'bijna alles' doen. Enkel geen prostitutie, geen dierenhandel en ook (nog) geen bankovervallen...

De eerstvolgende activiteit die we organiseren om wat centen te verdienen gaat door op 21 februari. Vanaf 17u kan er dan spaghetti gegeten worden in het Natuurhulpcentrum. De prijzen zijn zoals altijd heel erg democratisch (8 euro voor volwassenen en 6 euro voor kinderen), je kan kiezen tussen de klassieke spaghetti en een vegetarische variant.

En om er zeker van te zijn dat de spaghetti die we verkopen ook erg lekker is hebben we een expert laten voorproeven... We kookten een grote pot spaghetti en fijnproever bij uitstek Berros onze jonge bruine beer offerde zich op om -zonder tafelmanieren- de spaghetti tot de laatste sliert op te likken! Iedereen die zelf wil komen proeven schrijft zich best vooraf in op 089/854906 en wij zorgen voor beren-lekkere spaghetti !

Spaghetti-avond!!


Wil je dit artikel delen?

 

Grijpt het bovenstaande verhaal u ook aan?

Bekijk dan via onderstaande knop hoe u het Natuurhulpcentrum kan steunen.
Zo kan u vandaag nog lid worden van het Natuurhulpcentrum. Dat kan nu eenvoudig online!