Staaldraadnet voor nieuwe kooi...

Afgelopen dagen werd er op het Natuurhulpcentrum hard gewerkt aan de afwerking van onze nieuwe kooi...

Deze extra stevige kooi werd eind 2007 gebouwd voor de opvang van 3 leeuwenwelpen. De stalen omheining van 3m hoog werd een noodzaak aangezien er vanuit de overheid steeds meer vraag is naar opvang van grote katachtigen en beren. De bouwwerken van de 'superkooi' werden financieel mogelijk gemaakt dankzij steun van heel wat sympathisanten.

De kooi wordt momenteel afgewerkt met een dak. Een gigantisch staaldraadnet wordt over de kooi gespannen zodat ook apen of grote vogels gehuisvest kunnen worden. De kooi wordt nu dus multifuncioneel.

Wie de bouwwerken met eigen ogen wil bewonderen is welkom op onze 'Kom Kijken Dag' op zondag 18 mei vanaf 13u30. Wil u op deze dag met 2 personen het natuurhulpcentrum bezoeken, breng dan een derde persoon mee die voor min. 5 euro lid wordt.

Hopelijk tot dan...

Staaldraadnet voor nieuwe kooi...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..