Start bouwwerken...

Regelmatig zullen we via deze weg communiceren over ons nieuwbouwproject. Het Natuurhulpcentrum staat voor de grootste uitbreiding in haar geschiedenis. De werken werden voor het bouwverlof al aangevat met het uitgraven van de kelder en de voorbereidingen voor de keldervloer. Afgelopen weken werd er verder gewerkt aan de kelder: de vloer werd gestort en gepolierd. Momenteel werkt men aan de voorbereidingen voor het storten van de kelderwanden.

Ook werden de eerste funderingssokkels van ons nieuwe dierengebouw gegoten. Vanaf volgende week wordt de staalskeletconstructie geplaatst en tijdens onze opendeurdagen zal u al een driedimensioneel beeld krijgen van de omvang van de nieuwe dierenverblijven.

Daarnaast moeten we zorgen dat onze site (4ha groot) over voldoende stroom kan beschikken. Hiervoor werd er een hoogspanningscabine aangevraagd en deze werd gisteren alvast geleverd.

Tijdens de maanden september en oktober zal ons gebouw heel snel vorm krijgen en we zullen jullie hier uiteraard van op de hoogte houden. We hopen jullie ook allemaal te mogen begroeten op onze opendeurdagen 3,10 en 17 september!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..