Steun van Coca-Cola

Deze week mocht het Natuurhulpcentrum goed nieuws ontvangen van Coca-Cola. Het bedrijf meldde ons dat we op de derde plaats waren geëindigd van hun jaarlijkse goede doelen competitie.  De wedstrijd kadert in de filosofie van Coca-Cola om lokale goede doelen te steunen die zich inzetten voor sociale gelijkheid of milieu- en natuurbescherming.

Het zijn de werknemers van Coca-Cola zelf die goede doelen mogen aanbrengen. Het was oud-vrijwilliger Dominique Sevenich die ons inschreef binnen de categorie 'environmental protection'' en hij deed zijn uiterste best om al zijn collega's op ons te laten stemmen... met resultaat. Het Natuurhulpcentrum zal maar liefst 4.000 euro steun ontvangen! Een mooie opsteker want door de coronacrisis liep ons centrum al heel wat inkomsten mis...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..