Steun van de bierambassadeur

Tijdens onze eindejaarsactie boden we bierpakketten aan met daarin de lekkerste Birdbieren, een nestkastje, een bierglas en een vogelherkenningskaart. Deze formule sloeg aan en we verkochten maar liefst 275 bierpakketten. Een wellekome extra inkomst na het wegvallen van onze opendeurdagen en Vossentocht.

De Birdbierpakketten passen perfect binnen de filosofie van het Natuurhulpcentrum want per verkochte liter bier wordt een boom geplant in de Sahelzone van Afrika. Dankzij onze actie zullen er maar liefst 363 bomen geplant worden.

Daarbovenop kwam ook Folkert van de Bierambassadeur - de importeur van de Birdbieren- met goed nieuws. Hij doneert per verkocht bierpakket 1 euro aan het Natuurhulpcentrum. Afgelopen week kwam hij de cheque overhandigen. Alvast bedankt Folkert!

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..