Steun van scholen...

Afgelopen weken mochten we van diverse scholen steun ontvangen.

Het schooljaar zit er bijna op, de examens zijn volop bezig en heel wat scholen sluiten ook hun projecten van dit schooljaar af. Vooral de richtingen economie en handel leren hun vak dankzij een zogenaamde 'mini-onderneming'. Wanneer de leerlingen op het einde van het project met hun onderneming winst hebben gemaakt, mogen ze zelf een goed doel kiezen om de winst te doneren.

We waren dan ook heel blij te horen dat zowel IKSO Hoeselt (694,15 euro) als Wico Campus Sint-Mario uit Neerpelt (250 euro) alsook Sint-Augustinus Bree (400 euro) onze wilde dieren hadden uitgekozen om hun winst aan te schenken.

Verder deed de gemeentelijke jongensschool uit Vosselaar een sponsortocht ten voordele van het Natuurhulpcentrum en dit leuke project bracht 250 euro op.

We willen al deze scholen en leerlingen van harte bedanken voor hun steun en we wensen hen heel veel succes met de komende examens...

Foto: leerlingen van de Jieha onderneming Ikso Hoeselt kwamen hun cheque overhandigen.

Steun van scholen...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..