Steun van Vandersanden Group

Afgelopen week mochten we een delegatie van Vandersanden Group, de alombekende baksteenproducent uit Bilzen, ontvangen in het Natuurhulpcentrum.

Ze brachten gelukkig nog geen bakstenen mee, want onze uitbreidingsplannen staan pas voor 2020 op het programma. Maar ze kwamen ons wel verblijden met een mooie cheque ter waarde van 3.230 euro.

Dit mooie bedrag hebben de medewerkers van de Vandersanden Group gedurende 2017 verzameld door diverse sportieve events en uitdagingen aan te gaan onder de noemer energy@vandersanden. Ook de opbrengst van consumpties tijdens personeelsevents , BBQ's en recepties gingen in de 'goededoelenpot'.

Uiteraard willen we de Vandersanden Group van harte bedanken voor hun steun en hun engagement om tegen onze grote bouwplannen in 2020 bij hun te mogen aankloppen voor kwaliteitsbakstenen en klinkers.

Steun van Vandersanden Group

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..