Thuis voor geiten/schapen gezocht...

Deze week hielp het Natuurhulpcentrum de Stad Antwerpen met het opvangen en herplaatsen van aantal dieren.

In enkele stadsparken en oude militaire forten houdt de stad Antwerpen reeds jaren damherten. Omdat het niet de bedoeling is om de dieren ongebreideld te laten kweken, werd een dierenarts onder de arm genomen om de mannetjes te castreren. Bovendien moesten er 16 dieren herplaatst worden. Om de dieren te helpen vangen, transporteren en herplaatsen, werd de hulp van het Natuurhulpcentrum ingeroepen.

Na een oproep in de pers konden alle damherten een nieuwe thuis vinden, maar ook 7 geiten moesten herplaatst worden. Momenteel zoeken we dus nieuwe eigenaars voor onze geiten. Heb je een mooie weide, goed omheind, ervaring met het houden van geiten en heb je nog plaats voor enkele dieren, neem dan contact op met ons secretariaat tel: 089/85.49.06

Bovendien verblijven er al enkele weken twee Ouessantschapen in ons centrum. Ook voor deze dwergschapen zoeken we een nieuwe, goede thuis.

Thuis voor geiten/schapen gezocht...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..