Tijgerliefde

Vandaag ontvingen we een leuk berichtje uit Engeland dat onze tijger Tango en onze tijgerin Julia zich steeds beter thuis voelen op Engelse bodem...

Een maand geleden vertrokken Tango en Julia naar het Woodside Wildlife and Falconry Park in Engeland nadat we hen eerst enkele weken in het Natuurhulpcentrum samen hadden gezet om een koppel te vormen. Dit lukte heel goed zoals jullie konden lezen in het vorige artikel.

In het park in Engeland doen Tango en Julia het intussen heel goed. De eerste dagen gaven de verzorgers hen de kans om ieder één voor één het buitenverblijf te verkennen. Tijdens de eerste dagen kregen ze beiden ook apart de kans om elkaars binnenverblijf te leren kennen.

Op dit ogenblik zitten ze allebei buiten en hebben ze hun plekje gevonden om te slapen...

Tango houdt ervan om in het hoge gras te liggen bij het water en Julia zwemt elke dag en ligt graag buiten op een platform.

Fijn te horen dat we dankzij de steun van onze leden deze dieren weer een mooie thuis hebben kunnen bieden.

Tijgerliefde

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..