Transport Simba...

We hebben al enkele foto's ontvangen van het transport van Simba naar Malawi.

Het transport van Simba verliep volgens het boekje. De papier- en douaneformaliteiten werden vlot doorlopen, de vluchten hadden geen vertraging, Simba hield zich rustig, en onze medewerkers konden niet wachten om te arriveren in het Lilongwe Wildlife Center.

Vanmiddag was het zo ver, en arriveerden onze medewerkers, dierenarts, de mensen van Born Free Foundation en een aantal meereizende perslui op hun bestemming. Simba werd in een grote ren naast het verblijf van Bella, zijn toekomstige vriendin, geplaatst. Ze kunnen elkaar nog niet zien maar wel ruiken, en als we Simba's verzorger mogen geloven, lijkt er toch al wat interesse tussen de twee... We zijn allen natuurlijk razend benieuwd of de blind date tussen twee verwaarloosde leeuwen uiteindelijk een succes gaat worden. Duimen maar!

Hier enkele foto's van het transport.

Album 'Transport Simba naar Malawi'

Transport Simba...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..