Tweede opendeurdag mega-succes...

Ook onze tweede opendeurdag werd een groot succes.

Vorige week berichtten we al op onze website dat we supertevreden waren met de 4400 bezoekers tijdens onze eerste opendeurdag.


Gisteren echter mochten we niet minder dan 5500 geïnteresseerden verwelkomen! Allemaal dierenliefhebbers die een kijkje wilden nemen achter de schermen van het Natuurhulpcentrum, en zo kennis maakten met de honderden dieren die momenteel bij ons verblijven. De meeste dieren blijven natuurlijk onze wilde dieren, zoals uilen, kraaien, eekhoorns en zangvogels, die wachten om terug vrijgelaten te worden. De overige dieren zijn dieren met een vaak erg schrijnende achtergrond: verwaarloosde aapjes die als huisdier werden gehouden, een poema die omwille van een goocheltruc zijn staart moest afstaan, talloze verwaarloosde slangen en hagedissen,...

Dankzij het mooie weer kon iedereen die wilde nog rustig nagenieten van een hapje of drankje op onze terras vooraleer terug huiswaarts te keren.

We willen iedereen nogmaals hartelijk danken voor de steun.

Sinds vorig jaar houden we 3 in plaats van 2 opendeurdagen, dus iedereen is uiteraard ook welkom op onze 3de en laatste opendeurdag van zondag 16 september. De deuren openen om 10u30 en sluiten om 18u30.

Tweede opendeurdag mega-succes...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..