U was een geweldig publiek...

"Ongelofelijk..." Die woorden werden vaak gefluisterd als onze medewerkers de enorme stroom bezoekers aanschouwden.

Maar liefst 6.240 bezoekers namen vandaag een kijkje op onze tweede opendeurdag van 2005! Samen met het bezoekersaantal van de opendeurdag van vorige week zondag, dat waren er zo'n 6.300, bezochten zo'n 12.540 mensen (!!!) in totaal ons centrum.

Dit is een recordaantal! Nog nooit in onze geschiedenis konden we zoveel enthousiaste bezoekers welkom heten. Bezoekers die de vele ongemakken van de massale toeloop er met een glimlach bij namen en geduldig aanschoven aan de lange wachtrijen die er vaak stonden.

Ook ons 'leden-werf-team' heeft meer dan zijn best gedaan... Ze wisten maar liefst 1.158 te overtuigen om lid te worden van onze organisatie. (04/09: 587 nieuwe leden en 11/09: 571 nieuwe leden)

We kunnen dan ook trots aankondigen dat we ons 10.000ste lid mochten verwelkomen en dat onze ledenteller nu op meer dan 10.683 leden staat.
Nooit eerder overschreed ons ledenaantal de magische kaap van 10.000 leden.

De jonge Glenn Van Helden (de jongen met het gele t-shirt en de groene pet) was bereid om lid te worden en kreeg prompt te horen dat hij ons 10.000ste lid bleek te zijn.
Onder het motto 'help onze ledenteller stijgen en ga zélf mee de hoogte in' kreeg hij van ons een luchtdoop aangeboden, een beloning die hij echter tot onze grote verrassing beleefd weigerde. Gelukkig waren 2 familieleden wél bereid om het luchtruim op te zoeken. Helaas bleek de mist een grote spelbreker te zijn. Er kon niet gevlogen worden vandaag. Uitstel is echter geen afstel, dus verwachten we ze aanstaande zaterdag terug op ons centrum voor hun vertraagde luchtdoop.
Proficiat Glenn!

Enfin, wij kijken alvast terug op meer dan geslaagde opendeurdagen en willen u hiervoor graag bedanken. Tot volgend jaar!

U was een geweldig publiek...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..