Verhuisde dieren ...

Doorheen het jaar zijn we super hard aan het werk om zoveel mogelijk dieren een nieuwe toekomst te geven! Nu kunnen we met een gerust hart terug kijken op een aantal succesvolle verhalen ...

De laatste gast die is verhuisd naar zijn nieuwe thuis is leeuwenwelp King! Hij is goed aangekomen in Zuid-Afrika en gaat nu een leven als echte leeuw tegemoet!

Maar verhalen zoals die van King zijn geen uitzondering. 365 dagen per jaar, 7 dagen op 7 probeert het Natuurhulpcentrum dieren te helpen, van de kleinste winterkoninkjes tot de grootste leeuwen. Met het onderstaande filmpje geven we dan ook graag een impressie van de voorbije verhuizingen die een aantal leuke beeldjes en foto's opleveren.

Aan iedereen die op zijn manier geholpen heeft willen we dan ook een welgemeende 'dankuwel' zeggen!!! Zonder jullie hulp en steun was dit niet mogelijk geweest. En nu op naar de volgende hulpbehoevende dieren!

Verhuisde dieren ...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..