VIP-actie komt langzaam op gang...

De VIP-actie die het Natuurhulpcentrum zopas lanceerde komt langzaam maar zeker op gang.
De eerste leden stromen reeds binnen en we verwachten nog meer succes.

De eerste deelnemers van onze VIP-actie (de ledenwervers) hebben zo reeds een plaatsje gereserveerd voor onze VIP-dag die op een nader te noemen datum zal doorgaan. (afhankelijk van het aantal deelnemers)

Voor diegenen die onze VIP-actie nog niet kennen een korte inleiding:

Waarom?

Het Natuurhulpcentrum zet dit jaar alles op alles om de brede basis van leden, die het centrum de mogelijkheid geven om te werken, sterk uit te breiden. De basis voor een goede werking van het Natuurhulpcentrum zijn immers de leden!

Om steeds voldoende mensen en middelen inzetbaar te hebben om een centrum van deze omvang draaiende te houden is het belangrijk dat het Natuurhulpcentrum een grote en krachtige vereniging is.

Hoe?

Iedereen die vóór 20 april 2005 minstens 3 leden kan werven (het mogen er natuurlijk graag meer zijn) wordt uitgenodigd voor een 'VIP-dag' op het Natuurhulpcentrum.

Ter verduidelijking: enkel de ledenwervers worden uitgenodigd, niet de nieuwe leden, tenzij zij ook op hun beurt minstens 3 nieuwe leden werven.

Op deze VIP-dag krijgen de VIP's een erg uitgebreide kijk achter de schermen van het Natuurhulpcentrum. Leer het centrum, de patiënten en zijn mensen beter kennen bij een hapje en een drankje.

De beste ledenwervers, zij die het meeste leden aanbrachten, mogen rekenen op een extra VIP-behandeling. We verklappen nog niet wat zij mogen verwachten maar het zal alleszins de moeite waard zijn!

Spreek familie en vrienden aan over het Natuurhulpcentrum en vraag hen ook lid te worden voor minimaal 5 euro per jaar.

Geef ons jouw naam, hun namen en adressen, samen met het geld door en nodig zo jezelf uit voor een leuke VIP-dag op het Natuurhulpcentrum.

Want een VIP-lid, is een lid met stijl!

Alvast heel erg bedankt namens het Natuurhulpcentrum en haar dieren!

VIP-actie komt langzaam op gang...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..