VIP dag 30 juni - De dieren

Op zondag 30 juni organiseren we een heuse VIP-dag. Het is een unieke kans om tijdens de drukste periode van het jaar een blik te werpen achter de schermen van ons opvangcentrum.

Bezoek tijdens de VIP-dag het Natuurhulpcentrum en sta oog in oog met uilen, roofvogels, leeuwen, tijgers en wolven. Laat u ontroeren door de vele tientallen jonge dieren die hongerig op hun voederbeurt wachten. En ontdek welke zielige verhalen er achter onze circusdieren schuilgaan.

Bovendien zal Chris Dusauchoit, presentator van Dieren in Nesten, ook van de partij zijn. Hij neemt jullie mee op sleeptouw door de wondere wereld van de wilde dieren en vertelt honderduit over zijn avonturen.

Het enige dat je moet doen om aan dit evenement deel te nemen (met 3 personen) is 3 mensen lid van onze organisatie maken. Vul daarom als de bliksem het bijgevoegde VIP-formulier in en breng het zondag 30 juni om 14u mee naar het Natuurhulpcentrum. Inschrijven voor onze VIP-dag is wel verplicht via Tel. 089/854906 of liever via info@natuurhulpcentrum.be

Hieronder vind je al een voorsmaakje van de dieren die onze VIP-dag te zien gaan zijn...


Album 'VIP dag 2013'

VIP dag 30 juni - De dieren

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..