Vorderingen bouwwerken

De bouwwerken schieten goed op...

De werkzaamheden aan ons nieuwe gebouw zitten in een volgende fase, namelijk de binnenafwerking.

De ploegen van Mathieu Gijbels zijn volop bezig met het rechtzetten van betonnen muurtjes, met hierbovenop een houten skelet. Wanneer dit klaar is gaan ze tegen het houten skelet Trespaplaten schroeven die heel duurzaam zijn, maar ook goed afwasbaar.

Het was een bewuste keuze om Trespaplaten te gebruiken aangezien we hierdoor onze kooien goed kunnen onderhouden, wat de tijdelijke opvang van onze dieren ten goede komt. We kregen bovendien een flinke korting van de firma Trespa, waarvoor dank uiteraard!

Na de kooien op de benedenverdieping worden er nog 2 keukens gebouwd, waarvan 1 op de bovenverdieping in de nieuwe, bijkomende intensive-careruimte.

Verder komt op de bovenverdieping een grote opslagruimte voor allerlei materiaal en voor dierenvoeding, een egelverblijf en intensive-care.

We verwachten dat de nieuwbouw begin maart klaar zal zijn voor gebruik!

Album 'Vorderingen bouwwerken'

Vorderingen bouwwerken

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..