Vossentocht

Voor diegene die het in Keulen horen donderen, de vossentocht is géén vossenjacht, maar een avontuurlijke avondwandeling door de Oudsbergse bossen. Die organiseert het Natuurhulpcentrum jaarlijks in de maand november. Doel is om geld in te zamelen voor de werking van ons opvangcentrum maar ook om op speelse wijze aan educatie te doen. Tijdens deze avontuurlijke tocht doorheen het donkere bos wordt je geanimeerd met mysterieuze licht- en geluidsspektakels en kom je allerlei sprookjesachtige figuren tegen die je met plezier een hapje of drankje aanbieden. Na de wandeling krijgen de deelnemers een kom heerlijk warme soep aangeboden bij een haardvuur op het Natuurhulpcentrum.

Inschrijven is verplicht via 089/85.49.06 met uw naam, gemeente, telefoonnummer, aantal volwassenen en/of kinderen.
Het uur van vertrek wordt afgesproken bij inschrijving.

Prijs:

Volwassenen - 8 euro
Kinderen (jonger dan 12 jaar) - 6 euro

Vergeet niet uw zaklamp en aangepast schoeisel.

Door de nieuwe maatregelen zijn we genoodzaakt om met het covid safe ticket te werken. Dit zullen we aan de ingang scannen.

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..