Welkom op onze nieuwe site

We heten u van harte welkom op onze gloednieuwe website. Die is sinds vanmiddag online en dus zichtbaar voor iedereen.

Er werd ongeveer een jaar geleden gestart met de eerste plannen voor een vernieuwde site. De vorige had een oubollige look en er miste heel wat praktische info. Deze nieuwe site is een bron van informatie: wat te doen als je een jong vogeltje tegenkomt, waarom vliegt die vogel tegen mijn raam, wat doe ik met een ree in mijn afgesloten tuin, zit er een steenmarter op mijn zolder, hoe kan ik jullie steunen of word ik vrijwilliger,...

Ook onze online winkel hebben we in een nieuw jasje gestoken. Zo zal u gemakkelijker en sneller aankopen kunnen doen. Uiteraard houdt onze site jullie up-to-date met het reilen en zeilen in ons opvangcentrum en blijft u dankzij onze leuke nieuwsberichten steeds op de hoogte. 

Zet onze nieuwe site dus snel bij uw favorieten en maak even tijd om er eens doorheen te surfen. U zal versteld staan hoeveel interessante pagina's u zal tegenkomen... Veel plezier.

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..