WEP personeel gezocht...

Het Natuurhulpcentrum is op zoek naar personeelsleden die in aanmerking komen voor een WEP-statuut.

Ons centrum barst momenteel bijna uit zijn voegen en onze personeelsleden en vrijwilligers doen hun uiterste best om alle dieren te omringen met de beste zorgen. Het personeelsbestand van het Natuurhulpcentrum bestaat voor een gedeelte uit mensen met een WEP-statuut. WEP staat voor Werk Ervarings Plan en is in het leven geroepen om werklozen terug aan een job te helpen. Ze krijgen een jaarcontract en kunnen daarna doorstromen naar het reguliere arbeidscircuit.

Recent werd een uitbreiding van ons WEP-project toegestaan waardoor er momenteel twee vacatures als dierenverzorger openstaan. U staat samen met collega's in voor de verzorging van de dieren in onze nazorg. Deze dieren komen van de spoedafdeling en hebben minder intensieve zorgen nodig, ze eten zelf en hebben geen medicijnen meer nodig. Het takenpakket is uitgebreid: dieren voederen, kooien poetsen, onderhoud accommodatie, dierenvoedsel klaarmaken, mee op interventie gaan, hulp bij grote activiteiten,...

Wie interesse heeft in een jaarcontract bij het Natuurhulpcentrum kan een afspraak maken via ons secretariaat (tel: 089/854906). Voorwaarde is wel dat je minstens één jaar uitkeringsgerechtigd werkloos bent.

WEP personeel gezocht...

Wil jij ook je steentje bijdragen?

Er zijn tal van manieren om ons centrum te steunen, zoals: zelf de handen uit de mouwen steken als vrijwilliger, oud papier, ijzer of kroonkurken voor ons verzamelen, dierenverzorger voor één dag worden, een rondleiding boeken, deelnemen aan onze activiteiten of gewoonweg lid worden..